Om OnlineFynd

OnlineFynd.se är ett svenskt företag vars huvudfäste ligger i Stockholm. Vårt sortiment kan variera efter trender och årstider men det vi har i fokus är saker som underlättar vardagen med bra priser och kvalité. 

Vi samarbetar med Klarna, det ger dig som kund en trygg handel då Klarna är en pålitlig och krypterad sida. När det kommer till leveransen av varor; samarbetar vi med PostNord och med det sagt så får våra kunder sina paket vart de än befinner sig i vårat avlånga land.  

Vår ambition är att erbjuda alla våra kunder den bästa servicen. Både när du är på siten och handlar, när du är i kontakt med kundservice och så klart genom att leverera dina varor på så kort tid som möjligt. Vi tar mer än gärna emot våra kunders synpunkter, så tveka inte att höra av dig om du har bekymmer.  Vår löfte är att du ska kunna handla tryggt och säkert hos oss.

Vill du kontakta oss kan du mejla oss: kundtjanst@onlinefynd.se

Din åsikt gör skillnad
Vi älskar feedback och att lösa problem, tveka inte att kontakta oss genom att trycka Här eller direkt via: kundtjanst@onlinefynd.se så återkommer vi till dig så snart vi kan!

Välkommen till OnlineFynds E-handel