Köpvillkor

Produktinformation 

Bilder på webbplatsen syftar till att spegla produkten så mycket som möjligt. Bildkvaliteten kan variera för olika kunder på grund av färginställningarna på din dator, mobil eller surfplatta. Vi strävar efter att de bilder och produktbeskrivningar skall motsvara varan och dessa funktion/utseende.

Kunduppgifter

Kunden bekräftar att de uppgifter som Kunden fyller i är korrekta och tar själv ansvar för uppgifter som är felaktigt ifyllda.

Leverans

Avvikelser kan se från angivna leveransdatum. Vid leveransförsening meddelar OnlineFynd.se detta till kund. Kunden ska hämta beställd vara inom 14 dagar från det att avisering via SMS, brev, e-post eller telefon har mottagits. Om en beställning inte hämtas ut ifrån utlämningsställe debiterar OnlineFynd.se en avgift som motsvarar de kostnader vi har haft för beställningen.

Oavhämtad försändelse

Ej uthämtade varor från ombud debiteras med 79:- ink. moms för att täcka administra kostnader från fraktombud

Ångerrätt

Onlinefynd.se har 14 dagars ångersperiod från den dagen du tar emot dina produkter. Om du ångrar köpet ska onlinefynd.se underrättas om detta senast 14 kalenderdagar från den dag du tog emot produkterna. Du är ansvarig för produkten skall vara i säljbart skick med oskadad förpackning. Med säljbart skick menas att du kan öppna förpackningen och titta på produkten, men du kan INTE använda produkten.Om du vill skicka vara på egen hand så fungerar det bra för oss. Vid nyttjande av ångerrätten återbetalas hela summan som du betalt till oss. Återbetalning sker direkt när din vara/varor är mottagen och godkänd och görs till ert konto. Är produkten/rna inte i säljbart skick när vi erhåller återköpet görs prisavdrag. Returrätt avser ej hygienartiklar, underkläder, kosmektika eller dyl. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den.

Returer

Returer sker genom att du kontaktar oss (obligatoriskt att anmäla en retur innan ni skickar iväg varan). Att returnera sker via vår retursedel. Denna retursedel betalas av kund och kommer att dras av från din Klarna faktura. Annars står kunden helt för risken om varan inte kommer fram till oss. Efter mottagandet av den återsända varan kommer köpesumman att återbetalas till dig inom 14 dagar räknat från dagen då vi mottog meddelandet om ångerrätt.

För att returnera:

  1. Kontakta kundtjänst och berätta att du vill returnera via vårt kontaktformulär tryck Här 
  2. Få ett mail med bifogad retursedel
  3. Skriv ut retursedeln och klistra fast på din väl emballerade vara.
  4. Lämna in på närmaste Postnord ombud.
  5. Så fort returen är behandlad blir du återbetald via Klarna eller får en makulerad faktura om du ännu inte hunnit betala.

 

Ändring av köpvillkor

OnlineFynd.se förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa villkor när som helst. Alla ändringar av dessa villkor kommer att publiceras på OnlineFynd.se.

Tvist

OnlineFynd.se följer Almänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer vid en eventuell tvist.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SV

Personuppgifter

Genom att handla hos OnlineFynd.se accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.Onlinefynd.se är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden – för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

Vad är en personuppgift?

   En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vilka uppgifter lagrar vi?
För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Rättslig grund
I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?
–  Betalleverantör

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantörer. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.

 

Alla försök att begå bedrägerier kommer att rapporteras till polisen. Onlinefynd.se förbehåller sig rätten att avbryta ett köp om misstankar om brott uppstår.

Din åsikt gör skillnad

Vi älskar feedback och att lösa problem, tveka inte att kontakta oss genom att trycka Här eller direkt via: kundtjanst@onlinefynd.se så återkommer vi till dig så snart vi kan!