Pris och betalning

Vid beställning på OnlineFynd.se gäller de priser som anges på webbplatsen. Samtliga priser från OnlineFynd.se är i svenska kronor (SEK), inklusive frakt. Innan kassan specificeras det totala priset inklusive avgifter, moms och frakt.

OnlineFynd.se reserverar sig för eventuella tryckfel.

Betalningsalternativ

Alla betalningar sker genom Stripe. Betalning med kort sker enkelt och säkert med Stripe. Stripe håller hög säkerhet och är certifierade till PCI Service Provider Level 1, vilket är den striktaste nivå av certifiering som finns. All trafik krypteras vilket betyder att det är helt säkert för dig att betala genom Stripe. Allt du behöver är ett giltigt kredit- eller betalkort med en Visa eller Mastercard-logo på. Stripe kräver ingen registrering utan du betalar direkt med ditt betalkort utan krångel.

Betala direkt

Med Stripe kan du betala direkt. Om du tidigare registrerat ditt bankkonto för direkt betalning hos Stripe (med ett autogiromedgivande), antigen via Stripe kundportal eller samband med ett köp, så räcker det att du godkänner betalningen med Mobil BankID. Har du ännu inte registrerat dig för direktbetalning så kan du göra det med några enkla steg och bekräfta med Mobil BankID. Klarna delar aldrig dina bankuppgifter med någon förutom din bank.